Skip to main content

Bliv medlem


Ønsker du at melde dig ind i Randers Squash Klub, så er det lettest at gøre det online. Følg nedenstående vejledning til
medlemsoprettelse på Randers Squash Klubs halbookingsystem.

Hvis du er eksisterende medlem og ønsker at forny dit medlemskab, skal du blot logge ind og vælge “Klippekort/Medlemskaber”.

For at oprette dig som medlem skal du under “Medlemsgruppe” alt efter din alder vælge enten "Micro", “Junior (12-16)”, “Ungsenior (18-24) eller “Senior”. Derefter skal du indtaste navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer, emailadresse og ønsket password til bookingsystemet. For at forhindre misbrug er der lavet en sikkerhedskontrol, hvor man skal indtaste en række bogstaver, som vises i en boks på siden. Til sidst trykkes der “Godkend oprettelse”.

Denne procedure opretter dig som medlem i klubben, sådan at du kan logge ind på systemet med det ønskede password og det brugernummer, som systemet tildeler.
Herefter skal du vælge, hvilket medlemskab du ønsker. Klik på det ønskede medlemskab, hvorefter systemet fører dig videre til en bekræftelesside, hvor det valgte medlemskab vises, og hvor du har mulighed for at vælge starttidspunktet for medlemskabet, hvis du har valgt "Fuldtid dato bestemt". Du kan således købe et medlemskab forud, hvis du ønsker det. Klik på “Læg i indkøbskurv” for at bekræfte dit valg. Herpå vises dit valg endnu engang sammen med prisen. Klik på “Videre til betaling” for at betale. Randers Squash Klub benytter det såkaldte “Quickpay”, som er en ekstern service, der er godkendt af PBS og gennemfører Dankorttransaktionen mellem Randers Squash Klub og din bank. Betalingen sker gennem en krypteret forbindelse for opnå størst mulig sikkerhed. På quickpaysiden skal du indtaste dine Dankortoplysninger og afslutte med et klik på “Betal”.

Når betalingen er gennemført er du klar til at booke baner på bookingsystemet.