Skip to main content

FAQ - ofte stillede spørgsmål


 • Q Hvor meget må jeg spille, hvis jeg er medlem?

  A: For alle medlemskaber (ikke for klippekort) gælder det, at du må spille lige så meget, du har lyst til: Alle medlemskaber har dog den begræsning indlagt, at du kun kan have én åben reservation ad gangen. Hvis du således sidder mandag aften og allerede har booket en bane tirsdag, kan du ikke også booke en bane onsdag. Dér er du nødt til at vente, indtil din tid tirsdag går i gang.

 • Q: Må jeg booke en bane med en makkers nummer, men bare træne selv?

  A: Selvtræning er generelt en rigtig god måde at blive bedre på, og du er velkommen til at gøre det. Der gælder dog den regel, at andre har ret til banen, hvis du er alene på den 10 minutter efter start på bookingen. Vi opfordrer generelt til at selvtræne, når der er ikke er så meget tryk på banerne, typisk før kl. 16 eller efter kl. 21.30.

 • Q: Jeg kunne godt tænke mig at spille mod andre end min faste makker, men jeg kender ingen andre squashspillere. Hvad skal jeg gøre?

  A: De fleste spillere vil faktisk gerne prøve at spille mod nye folk, så hvis du ser andre spillere, som du umiddelbart er på niveau med, så spørg om de har lyst til at spille et sæt, hvis I begge er i hallen. Ellers prøv bare at lave en aftale til en anden dag. Eller prøv at komme til en klubaften, som er for alle. Torsdag kl 18.30 - 20.00 og søndag kl 09.30 - 11.00 .

 • Q: Er der omklædnings faciliteter?

  A: Jeps - med dejligt varmt vand ;-)

 • Q: Hvordan kommer man ind i hallen

  A: Der skal bruges en nøglebrik, som udleveres ved henvendelse til bestyrelsen.

Er dit spørgsmål ikke besvaret her, så send os en mail.