Udskriv

Kære medlemmer i Randers Squashklub

Endelig tegner det til, at vi kan åbne for squashbanerne igen. Regeringen har annonceret at fra mandag 8. juni vil det være muligt med indendørssport. Vi vil åbne for booking igen fra denne dato, dog kender vi ikke for nuværende, hvilke restriktioner der vil være pålagt.

Venligst have forståelse for at klubben ikke er herre over hvornår hallen åbner og hermed squashbanerne. Dette er alene Randers Real Idrætshals beslutning.

Forståeligt nok vil der være nogen medlemmer der mener, at de ikke har fået fuld valuta for deres kontingent. Bestyrelsen følger DIF's retningslinjer, at man ikke krav på tilbagebetaling for tabt spilletid/medlemskab, idet kontingentet dækker medlemskab af en forening og dermed betaler man ikke for en specifik ydelse, som f.eks i et fitnesscenter. Fakta er at klubben ikke har fået reduceret sine udgifter i forbindelse med Corona situationen.

Vi vil på trods af dette, alligevel gerne forsøge at kompensere vores medlemmer, så klubben tilbyder
at du kan få indsat 10 gratis gæstetimer (45 min.), såfremt du har haft et aktivt medlemskab i forårssæson 2020, som du frit kan anvende til at invitere venner, kollegaer, familie med til squash. Tilbuddet og gæstetimerne er gældende indtil 31.12.2020. Send besked på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. inkl. dit medlemsnummer, hvis du ønsker at gøre brug af tilbuddet. Bemærk at tilbuddet ikke gælder for klippekort.

Kontingenter er afgørende for at klubben skal kunne videreføres kort og godt. Vi håber på jeres forståelse for, at vi ikke tilbagebetaler kontingent.
Vi glæder os oprigtig til at se vores squash buddies på banerne igen og hvis I bare glæder jer halvt så meget som os, så bliver det nok som at se køerne komme på græs efter en lang vinter indendørs.

Så er der bare at sige play, Randers Squashklubs bestyrelse