Udskriv

Tirsdalens skolemesterskabet 2018

Tirsdalens skoleTirsdalens skole har sammen med Randers Squash afholdt Tirsdalens skolemesterskabet. Først havde klubben den oppustelige squash bane, i daglig tale bane 4, med ude på Tirsdalens skole, så alle kunne få en forsmag på squashens fantastiske egenskaber.
Randers Squash vil jo gerne udbrede kendskaben til squash blandt de unge og derfor har klubben aktivet valgt at samarbejde med kommunens skoler. Og her kommer bane 4 i aktion.
I Tirdalens skolemesterskab for 8. klasse tilvalgsfag deltog omkring 22 elever. Der blev spillet på tid i en Monrad turnering. En pige og en drenge pulje. Eleverne var rigtig gode til at holde kampene igang og der blev udkæmpet flere tætte kampe.

Rander Squash vil gerne sige tak til alle eleverne fra Tirsdalens skole og lærer Peter Hoff. Det var en sand fornøjelse og vi deltager gerne en anden gang.

Og hvis et squash forløb var noget for andre skoler, så kontakt venligst Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.