Udskriv

Hornbækskole skolemesterskabet 2017

hornbaek squash 2017Randers Squash har sammen Hornbækskole 3 fredage henover efteråret kørt et skoleforløb med vores nyerhvervede oppustelige squash bane, i daglig tale bane 4, som en del af forløbet.

Formålet var at at øge kendskaben til squash blandt de unge ved at introducere dem for en sport, som jo desværre pt. ikke er så udbredt i skolerne. Der deltog bør fra henv. 5. klassetrin og Boozt linien (7-9. klassetrin).

Det hele sluttede med et Hornbækskole skolemesterskab for Boozt linien på squash banerne i Realhallen, hvor omkring 20 elever deltog. Der blev grundet begrænset tid spillet på tid i en Monrad turnering i 2 puljer.

Der blev udkæmpet adskillige ”drabelige” kampe og til sidst havde vi 2 vindere, Oliver og Nicoline.

Rander Squash vil gerne sige tak til alle eleverne fra Hornbækskole og lærene Anja Laursen og Camilla Larsen. Det var en sand fornøjelse og vi deltager gerne en anden gang.

Og hvis et squash forløb var noget for andre skoler med så kontakt venligst Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.hornbaek squash 2017 1